Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan


Är ditt barn intresserad av att börja på gymnastik?

 

Skicka då ett mejl med för- och efternamn, fullständigt personnummer, mailadress och ett telefonnummer till This is a mailto link så återkommer vi till dig så snart som möjligt.


Salemgymnasterna har kö till barngymnastiken. Truppgymnastikgrupperna tar in nya gymnaster i mån av plats och efter bedömning av förkunskaper. 
Barn vars föräldrar hjälper till i föreningen får förtur i kön, då det är stort behov av föräldrar som egnagerar sig i föreningen , tex som lagledare eller med styrelsearbete.
Finns det frågor kring kön går det bra att höra av sig till samma epostadress som ovan.
Har du frågor om hur du kan engagera dig i föreningen kan du även höra av dig till This is a mailto link
 
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, ange det vid intressanmälan. 

Uppdaterad: 15 NOV 2020 13:15

Postadress:
Salemgymnasterna - Gymnastik
Box 1034
14421 Rönninge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: salemgymnasterna@liv...